Close
Tadeuša Košćuška 63, Beograd 11000, Serbia
+38975432143 email@email.com
09:00-21:00
Danilović: Serbia Ladies Open može da se poredi sa mini Grand slemom

Danilović: Serbia Ladies Open može da se poredi sa mini Grand slemom

Srpska teniserka Olga Danilović izgubila je meč od Kamille Rakhimove rezultatom 2:0 u setovima (2:6,4:6). Nakon meča izjavila je da je njena protivnica odigrala na izvanrednom nivou:

„Nisam nametnula moju igru, ona je to učinila. Ipak, drago mi je što sam se borila do kraja i što nisam odustala, vratila sam se u meč posle prvog seta i zato mi je drago.“

Kao i brojne teniserkekoje učestvuju na prvom WTA turniru u Beogradu, Olga deli mišljenje da je Serbia Ladies Open organizovan na vrhunskom nivou:

„Nije što je naš turnir i što igramo u Beogradu, ali je organizovan na najvišem mogućem nivou. Ovo može da se poredi sa WTA 1000 mastersima, može se porediti i sa mini Grand slemom“

O svojoj igri izjavila je da joj se dopada kako igra, da je napredovala u pogledu konstantnosti, ali da svakako postoji mesta za unapređenje.  Govoreći o igri u Beogradu i inostranstvu, rekla je da je drugačiji osećaj igranja kod kuće i negde drugde, kao i da kada igra u srpskoj prestonici ima veću želju.

Dodala je i da je teško igrati trenutno turnire, kao i da joj je žao što nije odigrala više turnira jer, kako je izjavila, misli da je dobro odigrala svaki turnir na kom je učestvovala. Njen plan za naredni period je da odigra što više mečeva i turnira i da igra konstantnije.