Close
Tadeuša Košćuška 63, Beograd 11000, Serbia
+38975432143 email@email.com
09:00-21:00
Jorović: Velika je čast imati ovakav turnir

Jorović: Velika je čast imati ovakav turnir

Ivana Jorović je iz učešća na Serbia ladies open turniru izvukla pozitivne stvari.

“Pritisak je igrati kod kuće, to je veliki turnir za nas, jer želimo da se pokažemo u najboljem svetlu, da odigramo najbolji tenis, a nekada nemaš fokus i izgubiš. Osećam se dobro što sam na terenu i što me ništa nije bolelo,. Nisam iskoristila šanse koje sam imala, ali ne mogu da budem nezadovoljna, nije ovo bio najbolji tenis, ali nakon svega tražim pozitivne stvari da izvučem iz meča. Nisam se zadržala na turniru koliko sam želela, porodica je mogla uživo da me gleda, nadala sam se da ću igrati još koji meč, ali nakon svega najvažnije je da sam na terenu i da je ovo bila dobra priprema za Roland Garos”, kaže Jorović.

Utisak sa Serbia ladies open turnira je više nego pozitivan.

“Tretiraju nas kao kraljice i zahvalila bih se Đorđu, organizatorima, jer je velika čast imati ovakav turnir, da igramo kod kuće. U julu nas očekuje još jedan i navikavamo se na ovo”.

Jorovićeva će posle šljake preskočiti igranje na travi.

“Fokusiraću se na niže turnire da uđem na mečeve, tempiram formu za US open”.

Dok nije trenirala, Jorović je imala vremena da se posveti nekim drugim stvarima.

“Malo sam istražila Srbiju, učila da slikam, trudila sam se da svaki dan imam časove slikanja. Razmišljala sam o izložbi, da još malo teniski napredujem, da se još malo više čuje za mene i da onda mogu da organizujem neku koja bi imala humanitarni karakter”.

Podrška koju ima od Novaka Đokovića i Janka Tipsarevića je neprocenjiva.

“Mnogo nam znači, da učimo od njih, da mladi igrači mogu da vide kako razmišljaju. Trebalo bi samo da posmatramo kako Novak igra, misli, rečima ne može da se opiše koliko je to dobro i važno za nas