Close
Tadeuša Košćuška 63, Beograd 11000, Serbia
+38975432143 email@email.com
09:00-21:00
Konjuh: Rastem iz meča u meč

Konjuh: Rastem iz meča u meč

Hrvatska teniserka Ana Konjuh obezbedila je plasman u narednu rundu Serbia Ladies Opena pošto je savladala Alison Van Uytvanck iz Belgije sa 2-1, po setovima 6:2, 1:6, 7:5.

„Danas je trebalo da pobedim u dva seta, ali treba da nastavim da učim i rastem iz meča u meč. Dobro sam počela, ali i ona je grešila što mi je pomoglo. Kada počnete da grešite sumnjate u sebe. U trećem setu ona je povela 0:2, ali čim sam ja prestala da grešim i čuvala svoj servis, znala sam da sam blizu pobede. Nadam se da sam bila dobra”, rekla je 23-godišnja Hrvatica.

Konjuh je prokomentarisala protekli deo sezone.

„Na turniru u Majamiju sam igrala odlično, a što se tiča Madrida, nisam imala dovoljno vremena da se pripremim. Srećna sam što sam uopšte igrala tamo, znači mi zbog iskustva na šljaci”, rekla je.

O samom turniru u Beogradu je rekla:

„Zbog kovida je samo moj tim sa mnom, došla sam bez porodice. Turniri koji se igraju u regionu nam dosta znače, mada mi je i čudno kad ne moram da pričam na engleskom. Zahvalna sam zbog toga što sam u prilici da govorim na maternjem jeziku”.

U osmini finala očekuje je Yulia Putintseva iz Kazahstana.

„Očekujem zanimljiv meč. Znam da je njen stil igre defanzivan, što znači da treba da budem strpljiva. Današnja pobeda znači dosta za moje samopouzdanje. Nadam se da ću dobro da serviram, videćemo šta će biti”, zaključila je Konjuh.