Close
Tadeuša Košćuška 63, Beograd 11000, Serbia
+38975432143 email@email.com
09:00-21:00
NASTAVAK KVALIFIKACIJA I POČETAK MEČEVA GLAVNOG DELA ŽREBA

NASTAVAK KVALIFIKACIJA I POČETAK MEČEVA GLAVNOG DELA ŽREBA

U nedelju počinju i mečevi glavnog dela žreba na Serbia ladies open turniru. Na centralnom terenu Andrea Petković iz Nemačke u popodnevnom terminu (ne pre 15 časova) igra protiv španske teniserke Paule Badosa, a nakon toga se sastaju Nadia Podorska (ARG) i Timea Babos (HUN).

Na terenu broj jedan od 15 časova igraju Rumunke Maria Patricia Tig (ROU) i Mihaela Buzarnescu, posle kojih na teren izlaze Kristyna Pliskova (CZE) i Oceane Dodin (FRA).

Na terenima Teniskog centra “Novak” nastavljaju se i mečevi kvalifikacija. Na centralnom terenu od 12 časova igraju srpska teniserka Dejana Radanović i Cristina Bucsa (ESP), a nakon toga i Tena Lukas (CRO) protiv Reka-Luca Jani (HUN).

Na terenu broj jedan od 12 časova borbu za prolaz u glavni deo žreba imaće Viktoriya Tomova (BUL) i Ana Konjuh (CRO), posle kojih igraju Kamilla Rakhimova (RUS) i Anastasia Gasanova (RUS).

Na terenu broj dva od 12 časova sastaju se Maria Camila Osorio Serrano (COL) i Xiaodi You (CHN), a odmah posle njih i Xiyu Wang (CHN) i Daniela Seguel (CHI).