Close
Tadeuša Košćuška 63, Beograd 11000, Serbia
+38975432143 email@email.com
09:00-21:00
Radivojević: Veliko iskustvo igranja u Beogradu

Radivojević: Veliko iskustvo igranja u Beogradu

Lola Radivojević igrala je dva meča na Serbia ladies open turniru. I pored poraza u singlu protiv Viktoriye Tomove 2:0 (6:2, 6:3) i u dublu u paru sa Ivanom Jorović koji su igrale protiv Dalile Dabrowski (CAN) i Yane Sizikove (RUS) 2:0 (6:0, 6:1), Radivojevićeva je bila raspoložena i srećna što je učestvovala na ovom WTA turniru.

“Bilo je ovo veliko iskustvo za mene, žao mi je što nisam pobedila, ali sam se borila do kraja. Iako nije bilo publike, bila je primetna podrška ljudi iz kluba, bili su glasni i navijali su za mene. Učešće na ovom turniru će mi pomoći u daljoj karijeri, nastaviću da treniram i znam da mogu da igram još bolje”, kaže Lola Radivojević.

Lola je bila član teniske akademije Živković u Nišu, a sada je član teniske akademije Novak.

“Prelazak iz akademije Živković u akademiju Novak je zaista veliki korak za mene. Morala sam u jednom trenutku da se preselim, bili su bolji uslovi za razvoj, karijeru, ali u Nišu imam uspomene, iz tog sam grada, a i vratim se ponekad kući da treniram”.

O planovima vrlo kratko:

“Trenutno me očekuje juniorski Roland Garros, odigraću još nekoliko juniorskih turnira i polako ću se prebaciti na seniorske turnire”.