Close
Tadeuša Košćuška 63, Beograd 11000, Serbia
+38975432143 email@email.com
09:00-21:00
Stojanovic: Povreda jača, ali idemo dalje!

Stojanovic: Povreda jača, ali idemo dalje!

Srpska teniserka Nina Stojanović izgubila je današnji meč od Rebecce Peterson sa 2:1 u setovima (7:5,1:6,0:6). Komentarišući meč izjavila je da njena igra danasnije bila na nivou na kome može da bude, da je u ceo turnir ušla povređena, ali  i da nije želela da odustane od prilike da se takmiči u Beogradu.

„Povreda se desila u Madridu, nisam trenirala, želja je bila prevelika da odigram u Beogradu, izdržala sam prvi set, i nisam mogla više da trčim, pravila sam greške jer sam pokušavala da skraćujem poene. Žao mi je što nisam pokazala svoj nivo tenisa, ali idemo dalje, biće mečeva i pobeda i ostajem svakako pozitivna.“

Na pitanje koliko će ova povreda uticati na nastup na Rolan Garrosu, Nina je izjavila da se nada da će se takmičiti, da će pratiti stanje iz dana u dan i nastaviti sa terapijama do Pariza. Neće učestvovati na turniru u Strazburu naredne nedelje, pa se nada da će joj to pomoći da trenira više i da se fokusira na Rolan Garros.

Dodala je i da će pokušati da sanira mišić, da u ovoj godini ima dosta turnira i da normalno da postoji  želja da se igra svaki turnir, ali i da je ipak zdravlje najbitnije.