Close
Tadeuša Košćuška 63, Beograd 11000, Serbia
+38975432143 email@email.com
09:00-21:00
U subotu počinju kvalifikacije za Serbia Ladies Open

U subotu počinju kvalifikacije za Serbia Ladies Open

U Teniskom centru Novak u subotu od 11 časova mečevima kvalifikacija startuje Serbia Ladies Open, prvi WTA turnir u istoriji koji se organizuje u Srbiji.


Takođe, u subotu će biti održan žreb za glavni deo turnira u singl i dubl konkurenciji, koji od 13 časova možete da pratite preko zvanične Facebook stranice Serbia Ladies Open 2021 – https://www.facebook.com/Serbia-Ladies-Open-105682628368446


Specijalnu pozivnicu organizatora (wild card) za učešće u kvalifikacijama dobile su Elena Milovanović, Draginja Vuković i Iva Šepa, a direktan plasman u kvalifikacije imaju Dejana Radanović i Aleksandra Krunić.

Sigurne učesnice u singl konkurenciji su Yulia Putintseva (Kazahstan), Anastasia Pavlyuchenkova (Rusija), Shuai Zhang (Kina), Nadia Podoroska (Argentina), Kristina Mladenovic (Francuska), Laura Siegemund (Nemačka), Rebecca Peterson (Švedska), Paula Badosa (Španija), Danka Kovinic (Crna Gora), Patricia Maria Tig (Rumunija), Alison Van Uytvanck (Belgija) i Leylah Fernandez (Kanada).
Nina Stojanović je u glavnom žrebu, dok su od ostalih srpskih igračica specijalnu pozivnicu za glavni žreb dobile Olga Danilović, Ivana Jorović i Lola Radivojević.